за нас

Dongguan yuteng machinery technology co., ltd. е модернизирано, високотехнологично предприятие, специализирано в високоскоростна компютъризирана совалка (заключване на бод) много-игла quilting машина, компютъризирана машина за quilting и бродерия, компютъризирана машина за верижна бод multi-игла quilting машина, компютъризирана машина за рязане на панели, машина за валцуване. Продуктите се използват широко в дреха, постелки, чанти и домакински орнамент и т. н. със силна научноизследователска и развойна дейност както в машините, така и в софтуера, нашата компания се фокусира върху дълбокото развитие в производството, продажбите и обслужването. Основателят на yuteng machinery, г-н xiaoke hu, който се занимава с quilting machinery industry повече от 20 години, владеещ в напреднали производствени технологии, уникални дизайни и иновации. Той е спечелил добра репутация в индустрията. С иновативни технологии, стабилно качество и високо качество след обслужване, продуктите в неговата марка се продават много добре у дома и в чужбина. Водещ изключителен екип за научноизследователска и развойна дейност повече от 20 професионален инженерен и технически персонал и търговски обекти за обслужване на клиенти в цялата страна, yeteng винаги предоставя на клиентите пълна техническа поддръжка и перфектна след обслужване.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Как трябва машините за валцуване на тъкани да подобрят ефективността на производството

Най-очевидното нещо за замяната на труда с машини е да се подобри ефективността на производството, защото скоростта на движение на машината за валцуване на тъкани е много бърза, което е продукт на високотехнологичното развитие. Днешната машина за валцуване на тъкани е предпочитана от много хора.


Характеристики на плат подвижен машина при продажби

Машините за валцуване на тъкани при продажбите могат да намалят текстилните отпадъци и натоварването, да подобрят ефективността на производството, да подобрят икономическата ефективност и да намалят броя на горните валове и времето за прекъсване на машината. Хората искат да търкалят по-дълги тъкани на ролка, а дизайнът за големи ролки се предлага извън машината.


Матрак подвижна машина на продажбите въвежда качество на матрака

Матрак подвижна машина при продажбите ви казва, че проблемите с качеството трябва да са нещо, за което всеки иска да знае. Можем да ви кажем с голяма сигурност, че матраците за компресия и матраците за ролка изобщо няма да повлияят на качеството на матраците. Защо са само независими цилиндрови пружинни матраци и цели окото пружинни матраци, подходящи за компресиране в ролкови матраци, следните параграфи на тази статия ще ги обяснят отделно.


Характеристики на напълно автоматична машина за валцуване на тъкани

Напълно автоматичната машина за валцуване на тъкани е главно подходяща за големи ролки от тъкани за дрехи, боядисване и довършване, текстил, печат и боядисване и нетъкани тъкани. Машината за валцуване на тъкани може да се търкаля всички видове тъкани, включително плат, лен, вълна и коприна. Той е в челните редици на текстилната машиностроене.


Ползи от машини за валцуване на тъкани в китай

Функцията на машината за валцуване на тъкани в китай е да се търкалят и тъкани непокътнати тъкани. Преди изобретяването на машината е необходим много ръчен труд за увиване на тъканта, което е голямо отпадъци от труд и ниска мощност.


Въведение в новите продукти на ултра високоскоростни компютърни безжични мулти игла quilting машина yt3500a


Каква е функцията на автоматична компютъризирана машина за quilting?

Г-н ху сяоке, основател на yuteng machinery, се занимава с производство на металовъчно оборудване повече от 20 години от 1994 г. насам. С богат производствен опит, изящна производствена технология и модерна концепция за дизайн на продукти, тя има дълга репутация в индустрията за quilting. С иновативна техническа сила, стабилно качество на продуктите и висококачествено следпродажбено обслужване, оборудването на марката на г-н hu xiaoke се продава добре у дома и в чужбина.


Въведение в новите продукти на ултра високоскоростни компютърни безжични мулти игла quilting машина yt3500a


Виж повече