O NAMA

DongGuan YuTeng tehnologija Co., Ltd. Moderniziran, visokih tehnologija poduzeća je specijalizova u visokom brzom kompjuterizom Shuttle (Lock Stitch) Mnogodnećeg pušnjava, kompputerizirana Quilting i embroidery mašina, Kompjuterizovljena lana Stitch Multi-Needle Quilting makina, kompputerized panel Cutter machine, Rolling mašina. Proizvo se široko koriste u odjeću, krevete, rukove i domaćih ornamenu itd. Sa jakom R&D i u mašiniki i softveru, naš kompaniju se fokusira na dubokom razvoju proizvodnju, prodaje i službu. Osnivač YuTeng makinerije, g. Xiaoke Hu, koji je uključio u industriju za makineriju preko 20 godina, Profesični u naprednoj tehnologiji proizvodnje, jedinstvenim dizajnima i innovaciji. Osvojio je dobar reputaciju u industriji. Sa inovativnom tehnologijim, stalnu quality i visokom qualitetom nakon usluga, proizvodi u njegovoj markom prodaju veoma dobri u kući i inostranoj. Vodeći izvanredni tim R&D više od 20 profesionalne inžinjeringske i tehničke osoblje i klijenta izuzeta širom zemlje, YeTeng uvijek pruža klijentima punu tehnički podršku i sasant nakon službe.

pogledajte više proizvoda

PROIZVODI

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Najbolji visoko brzi kompjuterizovani makina brodavaća

Rotarni tjallna i broiderna mašina za proizvodnju odjeća uključuje tijelo i dnu ploč, tijelo je fiksno povezan sa gornjem područje dne ploče, vjenući roller je simmetrički organizovan iznad dne ploče, i dva kraja kritannog rollera su rotabilno povezani sa kolumnom podršku.


Šta su funkcije automatske kompjuterizovane pušne mašine?

Automaticni kompjuterskog puštanja je uglavnom u automatskojm


Najbolju visoke brzine kompjuterizovane uključuje mašine utvrva znanje broiderne mašine

Broiderna mašina uključuje broidernu stol, broidernom okvir, fiksan okvir, Plata pritisa i zračne cilinder, broiderni okvir je organizovan na broidernom stolu, fiksni okvir uključuje dug okvir i širok okvir organizovan na broidernom okviru, I širok okvir je organizovan na broidernom okviru postoji nekoliko stripe odlate raspodijeljeni duž duž dužinu širok okvir.


Visokom brzinu kompjuterizovani proizvođači proizvođači chine.

Glav mašine visoke brzine kompjuterizovani proizvođači makine proizvođači chine uključuje me zauzim trom Kanizam i mekanizma za pressura, i mekanizma za ušak uključuje tržiku vozi od točaka glave mašine.


Bobbin vjerna mašina za kokonaka uvođuje znanu održavanja cijele metode zaresetnike mašine vrtvorne mašine

Vjenjna mašina je uređaj koji vjetuje objekt poput žire na specifični radni dioce, obično se koriste za vjetrenje bakr žice.


Visoko brzo kompjuterizovani proizvođači proizvođači makine proizvođači chine uvođuju bojno uređaj broidernih mašina.

Uređaj za mijenju uređaj boje za kompjuterizovanu broidernu mašinu čuva uređaj vozača okvira i poziciju ulog Signaz skupljanja uređaja, i uređaj vozača okvirna bara uključuje vozačku sjedičku za voziranje okvire bara.


O što se o kvalifikatu kompjuterizovane višestruke ulog?

Kada pitavate o Qualtetu quilte mašine


Prijesćena visoke brzine kompjuterizovane uključenog makina.

Pomoćni uređaj za kompjuterizovanu puštu, koji se uključuje pokrivanje sjeve i stavna veze, Instalirana cijeve između pokrivanja sjevaća veza i stavna operacije veze, i sensorna pokrivanja se pruži na pokrivanju sjeve veza i objašnje veze.


pogledajte više proizvoda