OM OS

Denne forordning træder i kraft på tyvendedagen efter offentliggørelsen i Den Europæiske Unions Tidende. Ltd. Er en moderniseret, højteknologisk virksomhed med speciale i højhastighedscomputeriseret shuttle (Lock Stitch) Multi-Needle Quilting Machine,Computerized Quilting og broderi Machine , Computeriserede kæde Stitch Multi-Needle Quilting Machine ,Computeriseret Panel Cutter Machine, Rullemaskine . Produkterne anvendes meget i beklædningsgenstande, sengetøj, håndtasker og husholdningsspynt osv. Med stærk F&U både inden for maskiner og software fokuserer vores virksomhed på den dybe udvikling inden for produktion, salg og service. Grundlæggeren af YuTeng Machinery, hr. dygtig inden for avanceret produktionsteknologi, unikke design og innovation. Han har vundet et godt omdømme i industrien. Med innovativ teknologi, stabil kvalitet og høj kvalitet efter service, sælger produkter i hans brand meget godt hjemme og i udlandet. Lede et fremragende forsknings- og udviklingsteam mere end 20 faglige ingeniør- og teknisk personale- og kundeservice steder i hele landet YeTeng giver altid kunderne fuld teknisk support og perfekt efter service.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Hvordan skal stofvalsmaskiner forbedre produktionseffektiviteten

Det mest indlysende ved at erstatte arbejdskraft med maskiner er at forbedre produktionseffektiviteten. fordi kørehastigheden af stof rullemaskinen er meget hurtig, hvilket er et produkt af højteknologisk udvikling. Dagens stof rullemaskine er begunstiget af mange mennesker.

2022-12-12 Se mere

Funktioner af stof valsemaskine på salg

Valsemaskiner på salg kan reducere tekstilaffald og arbejdsbyrde, forbedre produktionseffektiviteten og forbedre den økonomiske effektivitet. og reducere antallet af øverste aksler og maskinen nedetid. Folk ønsker at rulle længere stoffer pr rulle, og design for store ruller er foreslået uden for maskinen.

2022-12-05 Se mere

Madras rullemaskine på salg indfører madraskvalitet

Madrass rullemaskine på salg fortæller dig, at kvalitetsproblemer må være noget, som alle ønsker at vide om. Vi kan med stor sikkerhed fortælle dig, at kompressionsmadrasser og rullepakke madrasser slet ikke vil påvirke kvaliteten af madrasser. Hvorfor er kun selvstændige cylinder fjedermadrasser og hele mesh fjedermadrasser egnet til komprimering i rullemadrasser, De følgende afsnit i denne artikel vil forklare dem hver for sig.

2023-01-02 Se mere

Funktioner af en fuldautomatisk stof rullemaskine

Den fuldautomatiske stof valsemaskine er primært egnet til store ruller af tøj stoffer, farvning og efterbehandling, tekstil, trykning og farvning samt ikke-vævede stoffer. Den stof rullende maskine kan rulle alle former for stoffer, herunder klud, linned, uld, og silke. Det er forrest i tekstilmaskineindustrien.

2022-12-19 Se mere

Fordele ved stofvalsmaskiner i Kina

Funktionen af stof valsemaskine i porcelæn er at rulle op og væve intakte stoffer. Før maskinen blev opfundet, var der brug for meget manuelt arbejde for at pakke stoffet ind, som var et stort spild af arbejde og lav magt.

2022-11-28 Se mere

Introduktion til nye produkter af ultra højhastighed computer shuttleless multi nåle quiltning maskine YT3500A

2022-10-12 Se mere

Hvad er funktionen af automatisk quiltning maskine?

Hr. Hu Xiaoke, grundlægger af Yuteng Machinery, har været beskæftiget med fremstilling af quiltingudstyr i mere end 20 år siden 1994. Med rig produktionsoplevelse, udsøgt produktionsteknologi og avanceret produktdesign koncept, har det et langt omdømme i quiltningen industrien. Med innovativ teknisk kraft, stabil produktkvalitet og høj kvalitet efter salg service, Mr. Hu Xiaokes mærkeudstyr sælger godt i hjemmet og i udlandet.

2022-10-12 Se mere

Introduktion til nye produkter af ultra højhastighed computer shuttleless multi nåle quiltning maskine YT3500A

2022-10-12 Se mere

Se mere