Πληροφορίες για τη

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Πώς θα πρέπει τα μηχανήματα κύλισης υφασμάτων να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της παραγωγής

Το πιο προφανές πράγμα για την αντικατάσταση της εργασίας με μηχανήματα είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής. επειδή η ταχύτητα λειτουργίας της μηχανής υφασμάτων είναι πολύ γρήγορη, το οποίο είναι προϊόν της ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας. Η σημερινή μηχανή κυλίνδρου υφάσματος ευνοείται από πολλούς ανθρώπους.


Χαρακτηριστικά των υφασμάτων τροχαίο μηχάνημα στις πωλήσεις

Οι μηχανές ελέγχου υφασμάτων στις πωλήσεις μπορούν να μειώσουν τα απόβλητα και το φόρτο εργασίας, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της παραγωγής, να βελτιώσουν την οικονομική αποτελεσματικότητα, και να μειώσει τον αριθμό των ανώτερων άξονων και ηλεκτρονικό χρόνο μηχανής. Οι άνθρωποι θέλουν να κυλήσουν μεγαλύτερα υφάσματα ανά ρολό, και ο σχεδιασμός για μεγάλα ρολά προτείνεται έξω από το μηχάνημα.


Στρώμα τροχαίο μηχάνημα στις πωλήσεις εισάγει ποιότητα στρώματα

Η μηχανή κυλίνδρων για τις πωλήσεις σας λέει ότι τα ζητήματα ποιότητας πρέπει να είναι κάτι που όλοι θέλουν να μάθουν. Μπορούμε να σας πούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι τα στρώματα συμπίεσης και τα στρώματα ρολό δεν θα επηρεάσουν καθόλου την ποιότητα των στρωμάτων. Γιατί μόνο ανεξάρτητα στρώματα κύλινδρου άνοιξης και στρώματα ελατηρίων ολόκληρου πλέγματος είναι κατάλληλα για συμπίεση σε στρώματα ρολών, Οι παρακάτω παράγραφοι αυτού του άρθρου θα τα εξηγήσουν χωριστά.


Χαρακτηριστικά ενός πλήρως αυτόματου υφάσματος τροχαίο μηχανή

Η πλήρως αυτόματη μηχανή τροχαίου υφασμάτων είναι κατάλληλη κυρίως για μεγάλα ρολά υφασμάτων ένδυσης, βαφή και φινίρισμα, υφάσματα, εκτύπωση και βαφή και μη υφασμένα υφάσματα. Η μηχανή τροχαίου υφάσματος μπορεί να κυλήσει όλα τα είδη των υφασμάτων, συμπεριλαμβανομένων υφασμάτων, λινά, μαλλί, και μετάξι. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών μηχανημάτων.


Οφέλη των υφασμάτων τροχαίου

Η λειτουργία του μηχανή τροχαίου υφάσματος στην Κίνα είναι να τυλίξει και υφασμένα ανέπαφα υφάσματα. Πριν την εφεύρεση της μηχανής, χρειαζόταν πολλή χειροκίνητη εργασία για να τυλίξει το ύφασμα, που ήταν μεγάλη σπατάλη εργασίας και χαμηλή δύναμη.


Εισαγωγή σε νέα προϊόντα του υπερυψηλής ταχύτητας υπολογιστή πολυεπών βελόνων μηχανή YT3500A


Ποια είναι η λειτουργία της αυτόματης μηχανής πληρωμής;

Κύριε. Χου Ξιάοκε, ιδρυτής της Γιούκινγκ Μηχανικής, έχει ασχοληθεί με την παραγωγή εξοπλισμού για περισσότερα από 20 χρόνια από το 1994. Με πλούσια εμπειρία κατασκευής, εξαιρετική τεχνολογία παραγωγής και προηγμένη έννοια του σχεδιασμού προϊόντων, έχει μακρά φήμη στη βιομηχανία παπιγισμού. Με καινοτόμο τεχνική δύναμη, σταθερή ποιότητα προϊόντων και υψηλής ποιότητας υπηρεσία μετά την πώληση, κ. Ο εξοπλισμός του Hu Xiaoke πωλεί καλά στο σπίτι και στο εξωτερικό.


Εισαγωγή σε νέα προϊόντα του υπερυψηλής ταχύτητας υπολογιστή πολυεπών βελόνων μηχανή YT3500A


Δείτε περισσότερα