TIETOJA

DongGuan YuTeng Machinery Technology Co, Ltd. On nykyaikaistettu, huipputeknologinen yritys, joka erikoistuu nopeuteen tietokoneistettu Shuttle (Lock Stitch) Multi-Needle Quilting Machine,Computerized Quilting ja kirjonkone , Compputerized ketju ommel Multi-Needle Quilting Machine ,Computerized Panel leikkuri Machine, valssauskone . Tuotteita käytetään laajalti vaatteissa, vuodevaatteissa, käsilaukuissa ja kotitalouksien koristeissa jne. Vahva T&K sekä koneiden että ohjelmistojen alalla yrityksemme keskittyy tuotannon, myynnin ja palvelun perusteelliseen kehitykseen. YuTeng Machineryn perustaja, herra Xiaoke Hu, joka harjoitteli teollisuuskoneita yli 20 vuotta, taitava kehittyneeseen valmistusteknologiaan, ainutlaatuisiin malleihin ja innovaatioihin. Hän on saanut hyvän maineen teollisuudessa. Innovatiivinen teknologia, vakaa laatu ja korkealaatuinen palvelun jälkeen tuotteet myyvät erittäin hyvin kotimaassa ja ulkomailla. Erinomaisen tutkimus- ja kehittämistyöryhmän johtaminen yli 20 ammattihenkilöstöä ja teknistä henkilöstöä ja asiakaspalvelua kaikkialla maassa, YeTeng tarjoaa aina asiakkaille täyden teknisen tuen ja täydellisen palvelun jälkeen.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Miten kangasvalssauskoneiden pitäisi parantaa tuotannon tehokkuutta?

Ilmeisin asia työvoiman korvaamisessa koneilla on tuotannon tehokkuuden parantaminen. Koska kankaan valssauskoneen juoksun nopeus on hyvin nopea, joka on tuote huipputeknologian kehittämisestä. Tämän päivän kankaan valssauskone on suosittu moni.

2022-12-12 Katso lisää

Ominaisuudet kangas valssaus kone myyntiä

Myynnissä olevat kankaan valssauskoneet voivat vähentää tekstiilijätettä ja työmäärää, parantaa tuotannon tehokkuutta ja parantaa taloudellista tehokkuutta. ja vähentää yläakselien määrää ja koneen vapautumisaikaa. Ihmiset haluavat rullaa pitempia kankaita per rulla, ja suunnittelu suuria rullia ehdotetaan koneen ulkopuolella.

2022-12-05 Katso lisää

Patra valssauskone myynnissä tuo patjan laatua

Madras Voimme kertoa teille suurella varmuudella, että puristuspatjat ja rullapack patjat eivät vaikuta lainkaan patjojen laatuun. Miksi vain riippumattomat sylinteripatjat ja täydelliset jousipatjat sopivat puristettaviksi rullapatjoiksi, Tämän kirjoituksen seuraavat kappaleet selittävät ne erikseen.

2023-01-02 Katso lisää

Ominaisuudet täysautomaattinen kangas valssauskone

Täysautomaattinen kangas valssauskone soveltuu pääasiassa suuria rullia vaatekankaat, värjäys ja viimeistely, tekstiili, painaminen ja värjäys sekä kuitukankaat. Kangas valssauskone voi rullata kaikenlaisia kankaita, kuten kangas, pellava, villa, ja silkki. Se on tekstiilikoneteollisuuden eturintamassa.

2022-12-19 Katso lisää

Kiinan kankaiden valssauskoneiden edut

Tehtävä kankaan valssauskone Kiina on rullalla ja kudottu ehjät kankaat. Ennen koneen keksintöä tarvittiin paljon manuaalista työtä kankaan käärimiseen. Se oli suurta työvoiman tuhlausta ja heikkoa voimaa.

2022-11-28 Katso lisää

Johdanto uusiin tuotteisiin ultranopean tietokoneen sukkulattoman monen neulan tyhjennyskoneen YT3500A

2022-10-12 Katso lisää

Mikä on automaattinen tietokonekone?

Herra. Hu Xiaoke, Yuteng Machineryn perustaja, on harjoittanut laitteiden valmistusta yli 20 vuotta vuodesta 1994. Runsaasti valmistuskokemusta, erinomaista tuotantoteknologiaa ja kehittynyttä tuotesuunnittelukonseptia, sillä on pitkä maine kiinteistöteollisuudessa. Innovatiivinen tekninen voima, vakaa tuotteen laatu ja korkealaatuinen myynnin jälkeinen palvelu, Mr. Hu Xiaoken brändit myyvät hyvin kotona ja ulkomailla.

2022-10-12 Katso lisää

Johdanto uusiin tuotteisiin ultranopean tietokoneen sukkulattoman monen neulan tyhjennyskoneen YT3500A

2022-10-12 Katso lisää

Katso lisää