O NAMA

DongGuan YuTeng Machinery Technology Co. Ltd. je modernizirano, visoke tehnologije poduzeće specijalizirano za visoke brzine računalni Shuttle (Lock Stitch) Multi-Jeedle pogrijavanje stroj, kompjuterizirani plivanje i veze stroj, Kompjuterized lanac šav Multi-Needle Zavoj stroj , Kompjuterized Panel Rezač stroj, Valjanje stroj . Proizvodi se široko koriste u odjeći, posteljinu, ručne torbe i kućanski ukras itd. Uz snažnu istraživanje i razvoj kako u strojevima i softverima, naša tvrtka se fokusira na duboko razvoj proizvodnje, prodaje i servisa. Osnivač YuTeng Machinery, g. znanje u naprednoj tehnologiji proizvodnje, jedinstvenim dizajnima i inovacijama. Dobio je dobru reputaciju u industriji. Uz inovativnu tehnologiju, stabilnu kvalitetu i visoku kvalitetu nakon usluge, proizvodi u njegovom brandu se prodaju vrlo dobro u kući i u inozemstvu. Voditi istraživačkog i razvojnog tima više od 20 stručnog inženjerstva i tehničkog osoblja i usluga korisnika diljem zemlje, YeTeng uvijek pruža klijentima punu tehničku podršku i savršenu nakon usluge.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Kako tkanine za valjanje trebaju poboljšati proizvodnu učinkovitost

Najočiglednija stvar u vezi zamjene rada strojevima je poboljšanje učinkovitosti proizvodnje, Jer je brzina pokretanja mašine za valjanje tkanina vrlo brza, što je proizvod visokotehnološkog razvoja. Današnja mašina za valjanje tkanina je naklonjena mnogim ljudima.

2022-12-12 vidi više

Značajke tkanine valjanje stroj na prodaji

Tkanine za valjanje na prodaji mogu smanjiti tekstilni otpad i opterećenje rada, poboljšati učinkovitost proizvodnje, poboljšati ekonomsku učinkovitost, i smanjiti broj gornjih otvora i strojeva pauzu. Ljudi žele valjati duže tkanine po roli, a dizajn za velike rolnice predlaže se izvan stroja.

2022-12-05 vidi više

Mašina za valjanje madraca na prodaji uvodi kvalitetu madraca

Mašina za rukovanje madraca na prodaji kaže da pitanja kvalitete mora biti nešto što svi žele znati. Možemo vam reći s velikom sigurnošću da dušeci za kompresiju i ruljni madraci uopće neće utjecati na kvalitetu madraca. Zašto su samo neovisni cilindar madraci i dušeci cijele mreže pogodni za pritisnuti u madrace, sljedeći odlomci ovog članka objasnit će ih zasebno.

2023-01-02 vidi više

Značajke potpuno automatskog valjanje tkanina

Potpuno automatski valjanje tkanine uglavnom je pogodan za velike rolnice odjeće tkanina, bojenje i završna, tekstil, Tiskanje i bojenje, i netkane tkanine. Mašina za valjanje tkanina može valjati sve vrste tkanina, uključujući tkaninu, posteljinu, vunu i svilu. Nalazi se u prednosti industrije tekstilnih strojeva.

2022-12-19 vidi više

Prednosti strojeva za valjanje tkanina u Kini

Funkcija mašine za valjanje tkanine u Kini je da se kotrlja i tkane netaknute tkanine. Prije izuma mašine, bilo je potrebno puno ručnog rada za umotavanje tkanina, koji je bio veliki trošenje rada i niske moći.

2022-11-28 vidi više

Uvod u nove proizvode ultra brze kompjuterske kompjutere bez kompjutera YT3500A

2022-10-12 vidi više

Kakva je funkcija automatskog kompjuterskog računalnog aparata?

Gospodine. Hu Xiaoke, osnivač Yuteng Machinery, djelovala je u proizvodnji opreme za pištanje više od 20 godina od 1994. Sa bogatim proizvodnim iskustvom, izvrsnom proizvodnom tehnologijom i naprednim konceptom dizajna proizvoda, ima dugog ugleda u industriji pijeska. Uz inovativnu tehničku silu, stabilnu kvalitetu proizvoda i visokokvalitetnu uslugu nakon prodaje, Mr. Oprema Hu Xiaokea dobro se prodaje kod kuće i u inozemstvu.

2022-10-12 vidi više

Uvod u nove proizvode ultra brze kompjuterske kompjutere bez kompjutera YT3500A

2022-10-12 vidi više

vidi više