RóLUNK

Dongguan yuteng machinery technology co., ltd. egy modernizált, high-tech vállalkozás szakosodott nagy sebességű számítógépes shuttle (lock stitch) multi-needle quilting machine, számítógépes quilting and embroidery machine, számítógépes láncöltés multi-needle quilting machine, számítógépes panel vágó gép, gördülő gép. A termékeket széles körben használják a ruhadarab, ágynemű, kézitáska és háztartási dísz stb. erős r & d mind a gépek és a szoftver, cégünk összpontosít a mélyreható fejlődést a termelés, az értékesítés, és a szolgáltatás. A yuteng machinery alapítója, xiaoke hu úr, aki több mint 20 éve foglalkozik a quilting gépek iparával, a fejlett gyártási technológiával, egyedi tervekkel és innovációval. Az iparban jó hírnevet szerzett. Az innovatív technológia, a stabil minőség és a magas minőség után szolgáltatás, termékek márkája értékesíteni nagyon jó itthon és külföldön. Vezető kiemelkedő k + f csapat több mint 20 professzionális mérnöki és műszaki személyzet és ügyfélszolgálati üzletek az egész országban, yeteng mindig nyújt ügyfeleinek teljes műszaki támogatást és tökéletes szolgáltatás után.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Hogyan kell szövet gördülő gépek javítani a termelés hatékonyságát

A legnyilvánvalóbb dolog a munkaerő gépekkel való cseréjével a termelési hatékonyság javítása, mert a szövet gördülő gép futási sebessége nagyon gyors, ami a high-tech fejlesztés terméke. A mai szövet gördülő gépet sokan kedvelik.

2022-12-12 mutass többet

A szövet gördülő gép jellemzői értékesítésre

A szövetgördülő gépek az értékesítés során csökkenthetik a textilhulladékot és a terhelést, javíthatják a termelés hatékonyságát, javíthatják a gazdasági hatékonyságot, és csökkenthetik a felső tengelyek és a gép leállási idejét. Az emberek hosszabb szöveteket szeretnének tekerni egy tekercsben, és a nagy tekercsek kialakítását a gépen kívül javasolják.

2022-12-05 mutass többet

Matrac gördülő gép az értékesítés bemutatja a matrac minőségét

Matrac gördülő gép az értékesítés azt mondja, hogy a minőségi kérdések kell valami, hogy mindenki tudni akar. Nagy bizonyossággal elmondhatjuk, hogy a kompressziós matracok és a tekercses matracok egyáltalán nem befolyásolják a matracok minőségét. Miért csak a független hengerrugós matracok és az egész hálós rugós matracok alkalmasak a tekercses matracokba tömörítésre, a cikk alábbi bekezdései külön magyarázzák őket.

2023-01-02 mutass többet

A teljesen automatikus szövet gördülő gép jellemzői

A teljesen automata szövet gördülő gép főleg alkalmas a ruhadarabok nagy tekercseire, festésre és befejezésre, textilre, nyomtatásra és festésre, és nem szőtt szövetekre. A szövet gördülő gép mindenféle szövet, beleértve a szövet, a vászon, a gyapjú és a selyem. A textilgépek iparának élvonalába tartozik.

2022-12-19 mutass többet

Előnyei szövet gördülő gépek kínában

A kínában található szövet gördülő gép funkciója az, hogy tekerje fel és szőtt ép szöveteket. A gép feltalálása előtt sok kézi munkaerőre volt szükség a szövet csomagolásához, ami nagy munkaerőpazarlás és alacsony teljesítmény volt.

2022-11-28 mutass többet

Bevezetés az új termékek ultra nagy sebességű számítógép shuttlless multi needle quilting machine yt3500a

2022-10-12 mutass többet

Mi a funkciója az automatikus számítógépes quilting gép?

Hu xiaoke úr, a yuteng machinery alapítója 1994 óta több mint 20 éve foglalkozik a quilting berendezések gyártásával. Gazdag gyártási tapasztalattal, kiváló gyártási technológiával és fejlett terméktervezési koncepcióval a quilting iparban hosszú hírnévvel rendelkezik. Az innovatív technikai erővel, a stabil termékminőséggel és a kiváló minőségű értékesítés utáni szolgáltatásokkal a hu xiaoke márkájú berendezések jól értékesítenek itthon és külföldön.

2022-10-12 mutass többet

Bevezetés az új termékek ultra nagy sebességű számítógép shuttlless multi needle quilting machine yt3500a

2022-10-12 mutass többet

mutass többet