за нас

Донг Гуан Јутан Тенг технологија на машина Ко. Линд. Тоа е модернизирана, висока техничка претпријатија која специјализира во високо брзо компјутеризиран шатл (Lock Stitch) Многу блиска машина, компјутеризирана и ембројна машина, Компутеризиран синџир на повеќекрани блиска машина, компјутеризирана машина за копирање на панелот, машина за трпење. Овие производи се широки користат во облека, кревет, вреќи и домаќинствени украси итн. Со силен Р и Д во машини и софтвер, нашата компанија се фокусира на длабокиот развој во производството, продажбата и службата. Основачот на Јутон машинеријата, г-дин Ксиаук Ху, кој вклучуваше во машинеријата на ''Китери' повеќе од 20 години, Професор во напредната технологија за производство, уникатни дизајни и иновација. Тој освои добра репутација во индустријата. Со инновативна технологија, стабилна квалитет и висок квалитет по сервисот, производите во неговиот бренд продаваат многу добро дома и во странство. Воде на извонреден тим на Р иД повеќе од 20 професионални инжинери и технички персонал и клиенти низ целата земја, Јехонг секогаш им обезбедува на клиентите со целосна техничка поддршка и совршена по услуга.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Како машините за вртење на ткаените да ја подобрат ефикасноста на производствот

Најочигледното нешто во врска со заменување на работа со машини е подобрување на производството ефикасноста, Бидејќи брзината на трчањето на ткаеничката машина е многу брзо, што е производ на развој на високата технологија. Денешната машина за ткаенина е воодушевена од многу луѓе.


Обликви на машина за ткаенина машина за продажба.

Машините за движење на продажбата можат да ја намалат текстилната отпад и работа, да ја подобрат ефикасноста на производството, да ја подобрат економската ефикасност, и го намалува бројот на горниот број и машината. Луѓето сакаат да се движат подолги ткаеници за еден трг, а предложено е дизајнот за големи фунти надвор од машината.


Машина за тркалање на матресот на продажбата воведува квалитет

Машина за тркалање на матресот на продажба ви кажува дека квалитетните проблеми мора да бидат нешто за кое сите сакаат да го знаат. Можеме да ви кажеме со голема сигурност дека душеките на компресијата и душеките воопшто нема да влијаат на квалитетот на душеките. Зошто се само независни цилиндерски пролетни душеки и целосен месо пролетни душеки соодветни за компресирање во душеки, Следните пасуси од оваа статија ќе ги објаснуваат одделно.


Обликации на комплетна автоматска тркачка машина

Автоматската машина за ткаенина е главно соодветна за големи функи од облеки, боја и завршување, текстило, печатење и боење, и не-емвоени ткаени. Машината за ткаеници може да се тркала секакви ткаеници, вклучувајќи ја и ткаеницата, лента, волна и свила. Тоа е напред на текстилната индустрија.


Користа на машините за ткаенина во кина.

Функцијата на машината за ткаенина во кина е да се тркала и да се испленати недопрени ткаении. Пред пронајдењето на машината, беше потребна многу рачна работа за да ја завитка ткаеницата, кој беше голема губење на трудот и ниска моќ.


Воведување на новите производи од висок компјутерски шатл без игла YT3500A


Која е функцијата на автоматски компјутеризирана машина?

Г. Ху Ксиаок е вклучен во производството на опрема за кауција повеќе од 20 години од 1994 година. Со богато искуство на производство, прекрасна производствена технологија и напредниот концепт на дизајн на производот, таа има долг репутација во индустријата за клут. Со иновативна техничка сила, стабилниот квалитет на производите и висок квалитетна услуга за продавање, г-н Опремата на брендот Ху Сиаок се продава добро дома и во странство.


Воведување на новите производи од висок компјутерски шатл без игла YT3500A


Гледај Повеќе