TENTANG KAMI

DongGuan YuTeng jentera Technology co, Ltd. Adalah sebuah syarikat moden, berteknologi tinggi yang mengkhusus dalam berkelajuan tinggi berkomputer ulang-alik (Lock Stitch) pelbagai jarum Quilting mesin, berkomputer Quilting dan sulaman mesin, berkomputer di Stitch jarum pelbagai Quilting mesin, mesin pemotong Panel berkomputer, mesin Rolling. Produk ini digunakan secara meluas dalam pakaian, peralatan tempat tidur, beg tangan dan perhiasan isi rumah. Dengan R & D yang kuat dalam jentera dan perisian, syarikat kami memberi tumpuan kepada pembangunan yang mendalam dalam pengeluaran, jualan, dan perkhidmatan. Pengasas jentera YuTeng, encik Xiaoke Hu, yang terlibat dalam industri jentera quilting selama lebih dari 20 tahun, mahir dalam teknologi pembuatan canggih, reka bentuk dan inovasi yang unik. Beliau telah memenangi reputasi yang baik dalam industri. Dengan teknologi inovatif, kualiti stabil dan berkualiti tinggi selepas perkhidmatan, produk dalam jenamanya menjual sangat baik di rumah dan di luar negara. Mengetuai pasukan R & D yang cemerlang lebih daripada 20 kakitangan kejuruteraan dan teknikal profesional dan kedai khidmat pelanggan di seluruh negara, YeTeng sentiasa menyediakan pelanggan dengan sokongan teknikal penuh dan sempurna selepas perkhidmatan.

melihat lebih banyak

BERITA

Bagaimana mesin rolling fabrik meningkatkan kecekapan pengeluaran

Perkara yang paling jelas tentang menggantikan buruh dengan mesin adalah untuk meningkatkan kecekapan pengeluaran, kerana kelajuan berjalan mesin rolling kain sangat cepat, yang merupakan produk pembangunan berteknologi tinggi. Mesin rolling kain hari ini disukai oleh ramai orang.


Ciri-ciri mesin rolling kain pada jualan

Mesin rolling fabrik pada jualan boleh mengurangkan sisa tekstil dan beban kerja, meningkatkan kecekapan pengeluaran, meningkatkan kecekapan ekonomi, dan mengurangkan bilangan aci atas dan downtime mesin. Orang mahu menggulung kain lebih lama setiap roll, dan reka bentuk untuk gulung besar dicadangkan di luar mesin.


Mesin rolling tilam pada jualan memperkenalkan kualiti tilam

Mesin rolling tilam pada jualan memberitahu anda bahawa isu-isu kualiti mestilah sesuatu yang semua orang mahu tahu tentang. Kami boleh memberitahu anda dengan pasti bahawa tilam mampatan dan tilam roll-pack tidak akan menjejaskan kualiti tilam sama sekali. Mengapa hanya tilam spring silinder bebas dan tilam spring mesh keseluruhan sesuai untuk memampatkan tilam roll, perenggan berikut artikel ini akan menjelaskannya secara berasingan.


Ciri-ciri mesin rolling kain automatik sepenuhnya

Mesin rolling kain sepenuhnya automatik terutamanya sesuai untuk gulungan besar kain pakaian, pencelupan dan penamat, tekstil, percetakan dan pencelupan, dan kain bukan tenunan. Mesin rolling kain boleh menggulung semua jenis kain, termasuk kain, linen, bulu, dan sutera. Ia berada di barisan hadapan industri jentera tekstil.


Faedah mesin rolling kain di china

Fungsi mesin rolling kain di china adalah untuk menggulung dan ditenun kain utuh. Sebelum ciptaan mesin, banyak buruh manual diperlukan untuk membungkus kain, yang merupakan sisa besar buruh dan kuasa rendah.


Pengenalan kepada produk baru ultra berkelajuan tinggi komputer shuttleless multi jarum quilting mesin YT3500A


Apakah fungsi mesin quilting berkomputer automatik?

Encik Hu Xiaoke, pengasas jentera Yuteng, telah terlibat dalam pembuatan peralatan quilting selama lebih dari 20 tahun sejak tahun 1994. Dengan pengalaman pembuatan yang kaya, teknologi pengeluaran yang indah dan konsep reka bentuk produk canggih, ia mempunyai reputasi yang panjang dalam industri quilting. Dengan daya teknikal yang inovatif, kualiti produk yang stabil dan perkhidmatan selepas jualan yang berkualiti tinggi, peralatan jenama encik Hu Xiaoke menjual dengan baik di rumah dan di luar negara.


Pengenalan kepada produk baru ultra berkelajuan tinggi komputer shuttleless multi jarum quilting mesin YT3500A


melihat lebih banyak