OVER

DongGuan YuTeng Machinery Technology Co., Ltd. Is een gemoderniseerde, high-tech onderneming die gespecialiseerd is in high-speed geautomatiseerde shuttle (Lock Stitch) multi-naald Quiltmachine, geautomatiseerde quiltmachine en borduurmachine, geautomatiseerde kettingsteken met meerdere naalden, geautomatiseerde paneelsnijmachine, rolmachine. De producten worden veel gebruikt in kleding, beddengoed, handtassen en huishoudelijke ornament enz. Met sterke R & D zowel in machines als software, ons bedrijf richt zich op de diepgaande ontwikkeling in productie, verkoop en service. De oprichter van YuTeng Machinery, de heer Xiaoke Hu, die zich al meer dan 20 jaar bezighoudt met quiltmachines, bedreven in geavanceerde productietechnologie, unieke ontwerpen en innovatie. Hij heeft een goede reputatie gewonnen in de industrie. Met innovatieve technologie, stabiele kwaliteit en hoge kwaliteit na service, producten in zijn merk verkopen zeer goed in binnen-en buitenland. Het leiden van een uitstekende R & D-team meer dan 20 professionele engineering en technisch personeel en klantenservice verkooppunten in het hele land, YeTeng biedt klanten altijd volledige technische ondersteuning en perfecte after service.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Hoe moeten stoffen rollende machines de productie-efficiëntie verbeteren

Het meest voor de hand liggende ding over het vervangen van arbeid door machines is het verbeteren van de productie-efficiëntie, omdat de loopsnelheid van de stoffen rollende machine erg snel is, wat het product is van high-tech ontwikkeling. De stoffen rollende machine van vandaag wordt door veel mensen begunstigd.

2022-12-12 Bekijk meer

Kenmerken van stoffen rollende machine op verkoop

Stof rollende machines op de verkoop kunnen textielafval en werklast verminderen, de productie-efficiëntie verbeteren, de economische efficiëntie verbeteren en het aantal bovenste schachten en de uitvaltijd van de machine verminderen. Mensen willen langere stoffen per rol rollen en het ontwerp voor grote rollen wordt buiten de machine voorgesteld.

2022-12-05 Bekijk meer

Matrasrollende machine op verkoop introduceert matraskwaliteit

Matrasrollende machine op verkoop vertelt u dat kwaliteitsproblemen iets moeten zijn dat iedereen wil weten. We kunnen u met grote zekerheid vertellen dat compressiematrassen en roll-pack matrassen de kwaliteit van matrassen helemaal niet zullen beïnvloeden. Waarom zijn alleen onafhankelijke cilinderveermatrassen en hele mesh-veermatrassen geschikt om in rolmatrassen te comprimeren, de volgende alinea's van dit artikel zullen ze afzonderlijk uitleggen.

2023-01-02 Bekijk meer

Kenmerken van een volledig automatische stoffen rolmachine

De volautomatische stoffen rollende machine is voornamelijk geschikt voor grote rollen kledingstoffen, verven en afwerken, textiel, bedrukken en verven en niet-geweven stoffen. De stoffen rollende machine kan allerlei soorten stoffen rollen, inclusief doek, linnen, wol en zijde. Het staat in de voorhoede van de textielmachinesindustrie.

2022-12-19 Bekijk meer

Voordelen van stoffen rolmachines in China

De functie van de stoffen rollende machine in China is om intacte stoffen op te rollen en te weven. Voor de uitvinding van de machine was veel handenarbeid nodig om de stof in te pakken, wat een grote verspilling van arbeid en een laag vermogen was.

2022-11-28 Bekijk meer

Inleiding tot nieuwe producten van ultrasnelle computer zonder sluiting van meerdere naaldquiltmachine YT3500A

2022-10-12 Bekijk meer

Wat is de functie van automatische geautomatiseerde quiltmachine?

De heer Hu Xiaoke, oprichter van Yuteng Machinery, houdt zich sinds 1994 al meer dan 20 jaar bezig met de productie van quiltapparatuur. Met rijke productie-ervaring, voortreffelijke productietechnologie en geavanceerd productontwerpconcept, heeft het een lange reputatie in de quiltindustrie. Met innovatieve technische kracht, stabiele productkwaliteit en hoogwaardige after-sales service, verkoopt de merkapparatuur van de heer Hu Xiaoke goed in binnen-en buitenland.

2022-10-12 Bekijk meer

Inleiding tot nieuwe producten van ultrasnelle computer zonder sluiting van meerdere naaldquiltmachine YT3500A

2022-10-12 Bekijk meer

Bekijk meer