OM

DongGuan YuTeng Machinery Technology Co. Ltd. Er et modernisert, høyteknologisk foretak med spesialisert i høyhastighetsdatafert (Lock Stitch) Flernåle quiltingmaskin, maskinert quilting og broderi maskin, Computerisert kjedesytch Multi-Needle Quilting Machine ,Computerisert panel kutter maskine, valsmaskin . Produktene brukes ofte i klær, sengetøy, håndvesker og husholdningssmyk osv. Med sterk forskning og utvikling både innen maskiner og programvare fokuserer vårt firma på den dypere utviklingen innen produksjon, salg og service. Grunnleggeren av YuTeng Machinery, Mr. dyktig innenfor avansert produksjonsteknologi, unike design og innovasjon. Han har vunnet et godt rykte i industrien. Med innovativ teknologi, stabil kvalitet og høy kvalitet etter service, selger produkter i hans merke svært gode hjemme og i utlandet. Lede en fremtredende forsknings- og utviklingsgruppe over 20 faglige ingeniør- og teknisk personale- og kundeservice i hele landet, YeTeng gir alltid klienter full teknisk støtte og perfekt etter service.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Hvordan skal rullemaskiner av stoff forbedre produksjonens effektivitet

Det mest åpenbare med å erstatte arbeidsmaskiner er å forbedre produksjonseffektiviteten. Fordi rullemaskinen er veldig rask, som er et resultat av høyteknologisk utvikling. Dagens rullemaskin er begunstiget av mange.

2022-12-12 se mer

Egenskaper ved stoffvalsmaskin på salg

Rullemaskiner på salg kan redusere tekstilavfall og arbeidsbyrde, forbedre produksjonseffektiviteten og forbedre økonomisk effektivitet. og redusere antall øverste aksler og maskinens stillingstid. Folk ønsker å rulle lengre stoffer per rulle, og utformingen av store ruller foreslås utenfor maskinen.

2022-12-05 se mer

Madrass rullemaskin på salg introduserer madrasskvalitet

Madrass rullemaskin på salg forteller deg at kvalitetsspørsmål må være noe alle ønsker å vite om. Vi kan fortelle dere med stor sikkerhet at kompresjonsmadrasser og rullemadrasser ikke vil påvirke kvaliteten på madrasser i det hele tatt. Hvorfor er det bare selvstendige sylindermadrasser og fjærmadrasser egnet til rullemadrasser, De følgende avsnittene i denne artikkelen vil forklare dem hver for sig.

2023-01-02 se mer

Funksjoner i en heltutomatisk rullemaskin med stoffe

Den heltutomatiske valsemaskinen er hovedsakelig egnet til store ruller av klærstoffer, farging og overbearbeiding, tekstil, trykk og farging og ikke-vevt stoff. Rullemaskinen kan rulle alle slags stoff, deriblant tøy, lin, ull og silke. Den er i forkant med tekstilindustrien.

2022-12-19 se mer

Fordelene ved tekstilvalsemaskiner i Kina

Rullemaskinen i porselen er å rulle opp og veve intakte stoffer. Før maskinen ble oppfunnet, var det nødvendig manuell arbeid for å pakke inn stoffet, som var et stort sløsing av arbeid og lav makt.

2022-11-28 se mer

Introduksjon til nye produkter av ultra-hastighets datamaskin uten høyhastighetsmaskin YT3500A

2022-10-12 se mer

Hvilken funksjon har automatisk datamaskin?

Hr. Hu Xiaoke, grunnlegger av Yuteng Machinery, har vært brukt i produksjon av quiltingutstyr i mer enn 20 år siden 1994. Med rik produksjonserfaring, utsøkt produksjonsteknologi og avansert produktdesign koncept, har den et langt rykte i quiltbransjen. Med innovativ teknisk kraft, stabil produktkvalitet og høykvalitet etter salgstjeneste, Mr. Hu Xiaokes merkeutstyr selger godt hjemme og utenlands.

2022-10-12 se mer

Introduksjon til nye produkter av ultra-hastighets datamaskin uten høyhastighetsmaskin YT3500A

2022-10-12 se mer

se mer