DESPRE

Co., Ltd. Este o întreprindere modernizată, de înaltă tehnologie specializată în mare viteză Computerizată (Lock Stitch) Mașină de plimbare multi ace, computerizate Quilting și broderie mașină , Computerized lanț cusatura multi-ac mașină de Quilting ,Computerized panou tăiat mașină, mașină de rulare . Produsele sunt folosite pe scară largă în îmbrăcăminte, paturi, genți și ornament de uz casnic etc. Cu puternică cercetare și dezvoltare atât în mașini, cât și software, compania noastră se concentrează pe dezvoltarea profundă a producției, vânzărilor și serviciilor. Fondatorul lui YuTeng Machinery, dl Xiaoke Hu, care a angajat în maşini de ţepat Industria de peste 20 de ani, specializat în tehnologie avansată de producție, modele unice și inovare. A câştigat o bună reputaţie în industria. Cu tehnologie inovatoare, calitate stabilă și de înaltă calitate după serviciu, produsele din brandul său se vând foarte bine la domiciliu și în străinătate. Conducerea unei echipe de cercetare și dezvoltare excepționale peste 20 de puncte de inginerie profesională și personal tehnic și servicii de clienți în întreaga țară; YeTeng oferă întotdeauna clientilor suport tehnic complet și perfect după serviciu.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Cum ar trebui să îmbunătățească eficiența producției

Cel mai evident lucru despre înlocuirea muncii cu mașini este de a îmbunătăți eficiența producției, deoarece viteza de rulare a mașinii de rulare e foarte rapidă, care este produsul dezvoltării de înaltă tehnologie. Maşina de rulare de astăzi este favorizată de mulţi oameni.

2022-12-12 Vezi mai mult

Caracteristici de mașină de rulare țesătură pe vânze

Mașinile de rulare a materialelor de vânzare pot reduce deșeurile textile și volumul de lucru, îmbunătățirea eficienței producției, îmbunătățirea eficienței economice; și să reducă numărul de arbori superioare și timp de oprire a mașinii. Oamenii doresc să rostogolească țesături mai lungi pe rolă, iar designul pentru role mari este propus în afara mașinii.

2022-12-05 Vezi mai mult

Masina de rulare salte la vânzări introduce calitatea saltelei

Masina de rulare de salte pe vânzări vă spune că problemele de calitate trebuie să fie ceva despre care toată lumea vrea să știe. Vă putem spune cu o mare certitudine că saltelele de compresie şi saltelele cu role nu vor afecta deloc calitatea saltelelor. De ce sunt numai saltelele independente de arc cilindri și saltelele cu ochiuri întregi arc potrivite pentru comprimarea în saltele de rulare, următoarele paragrafe ale acestui articol le vor explica separat.

2023-01-02 Vezi mai mult

Caracteristici ale unei mașini complet automate de rulare țesătură

Mașina de rulare complet automată tesatura este în principal potrivit pentru rulouri mari de țesături de îmbrăcăminte, vopsire și finisare, textil, imprimare și vopsire, și țesături nețesute. Mașina de rulare tesatura poate rula tot felul de țesături, inclusiv pânză, in, lână, și mătase. Se află în fruntea industriei maşinilor textile.

2022-12-19 Vezi mai mult

Beneficiile mașinilor de rulare țesături în China.

Funcția mașinii de rulare țesături în China este de a rula și țesături intacte. Înainte de invenţia maşinii, era nevoie de multă muncă manuală pentru a împacheta materialul. care a fost o mare risipă de muncă şi putere scăzută.

2022-11-28 Vezi mai mult

Introducere la produse noi de calculatoare cu ultra de mare viteză mașină de plimbare multi ac YT3500A

2022-10-12 Vezi mai mult

Care este funcționarea automată a mașinii de plitru computerizate?

Domnule. Hu Xiaoke, fondatorul Yuteng Machinery, s-a angajat în fabricarea echipamentelor de plit de peste 20 de ani din 1994. Cu experiență bogată de producție, tehnologie de producție excelentă și concept avansat de proiectare a produsului, are o reputație lungă în industria quilting. Cu forță tehnică inovatoare, calitate stabilă a produselor și servicii post-vânzare de înaltă calitate, Mr. Marca Hu Xiaoke se vinde bine acasă şi în străinătate.

2022-10-12 Vezi mai mult

Introducere la produse noi de calculatoare cu ultra de mare viteză mașină de plimbare multi ac YT3500A

2022-10-12 Vezi mai mult

Vezi mai mult