O NAS

DongGuan YuTeng Machinery Technology Co, Ltd. Je modernizirano, visokotehnološko podjetje, specializirano za visoke hitrosti računalniški prevoz (Lock Stitch) Več-igelne ojačevanje stroj, Komputerizirano ojačanje in vezenje stroj, Compputerized verižna šiva multi-igelne ojačanje stroj , Komputerizirane plošča Rezalnik stroj, valjanje stroj . Izdelki se pogosto uporabljajo v oblačilih, posteljninah, torbicah in gospodinjskih okraskih itd. Z močnimi raziskavami in razvojem na področju strojev in programske opreme se naše podjetje osredotoča na temeljit razvoj proizvodnje, prodaje in storitev. Ustanovitelj YuTeng Machinery, g. usposobljen za napredno proizvodno tehnologijo, edinstvene oblike in inovacije. Pridobil je dober ugled v industriji. Z inovativno tehnologijo, stabilno kakovostjo in visoko kakovostjo po storitvi se izdelki v njegovi blagovni znamki zelo dobro prodajajo doma in v tujini. Vodenje izjemne skupine za raziskave in razvoj več kot 20 strokovnih inženirskih in tehničnih osebj in storitev za stranke po vsej državi, YeTeng ponuja strankam popolno tehnično podporo in popolno po storitvi.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Kako naj tkaninski valjevalni stroji izboljšajo učinkovitost proizvodnje

Najočitnejša stvar pri zamenjavi dela s stroji je izboljšanje učinkovitosti proizvodnje. ker je hitrost tekočega kotalnega stroja zelo hitra, kar je rezultat visokotehnološkega razvoja. Današnji stroj za valjanje tkanine je prednost mnogih ljudi.

2022-12-12 Poglej več

Značilnosti tkanine valjanje stroj na prodajo

Tkaninski valjarji na prodaji lahko zmanjšajo tekstilne odpadke in delovne obremenitve, izboljšajo učinkovitost proizvodnje, izboljšajo gospodarsko učinkovitost, in zmanjšajo število zgornjih gredi in strojni odmor. Ljudje želijo valjati daljše tkanine na zvitke, in zasnova za velike zvitke je predlagan zunaj stroja.

2022-12-05 Poglej več

Na prodaji uvaja kakovost ležišča

Vrtni stroj na prodaji vam pove, da mora biti vprašanja kakovosti nekaj, kar vsi želijo vedeti. Z zelo gotovostjo vam lahko povemo, da stisni ležišči in žimnice ne bodo vplivali na kakovost ležišč. Zakaj so le neodvisne vzmetnice cilinder in vzmetnice cele mrežne žimnice primerne za stisnjenje v zvitke, Naslednji odstavki tega članka jih bodo pojasnili ločeno.

2023-01-02 Poglej več

Značilnosti popolnoma avtomatske tkanine valjanje stroja

Popolnoma avtomatska tkanina valjanje je predvsem primerna za velike zvitke oblačilnih tkanin, barvanje in obdelavo, tekstil, tiskanje in barvanje ter netkane tkanine. Tkanina valjanje stroj lahko valja vse vrste tkanin, vključno s krpo, platno, volno, in svilo. Je v ospredju industrije tekstilnih strojev.

2022-12-19 Poglej več

Prednosti strojev za valjanje tkanin v Kitajskem

Funkcija tkanine valjanje stroj v porcelanu je zvijati in tkane nepoškodovane tkanine. Pred izumom stroja je bilo potrebno veliko ročnega dela, da zavite tkanino. ki je bila velika potrata dela in nizka moč.

2022-11-28 Poglej več

Uvod v nove izdelke iz visoke hitrosti računalniškega avtomata za odvajanje več igel YT3500A

2022-10-12 Poglej več

Kakšna je funkcija avtomatskega računalniškega odeja?

Gospod. Hu Xiaoke, ustanovitelj Yuteng Machinery, od leta 1994 se ukvarja z izdelavo opreme za prepiranje že več kot 20 let. Z bogatimi proizvodnimi izkušnjami, izvrstno proizvodno tehnologijo in naprednim konceptom oblikovanja izdelkov ima dolgo ugled v industriji odejanja. Z inovativno tehnično silo, stabilno kakovostno izdelkov in visoko kakovostno poprodajno storitev, Mr. Blagovna znamka Hu Xiaoke se dobro prodaja doma in v tujini.

2022-10-12 Poglej več

Uvod v nove izdelke iz visoke hitrosti računalniškega avtomata za odvajanje več igel YT3500A

2022-10-12 Poglej več

Poglej več