Rreth nesh

DongGuan YuTeng Teknologji Makineri Co., Ltd. Është një ndërmarrje e modernizuar, teknologjie të lartë që specializon në kompjuterik të shpejtë të lartë (Lock Stitch) Makina e kërkimit me shume me ujë, Makina e kompjuterizuar, Makina e kërkimit me shumë Prodhimet përdoren gjerësisht në veshje, në shtrat, çantë dhe zbukurimet e shtëpisë etj. Me R&D të fortë si në makineri, ashtu edhe në program, kompania jonë përqëndrohet në zhvillimin e thellë në prodhimin, shitjet dhe shërbimin. Themeluesi i makinerisë YuTeng, Z. Xioke Hu, i cili u angazhua në Industria e makinerisë për më shumë se 20 vjet, Fiksione në teknologji të përparuar të prodhimit, dizajnet unike dhe Innovacion. Ai ka fituar një reputacion të mirë në Industri. Me teknologjinë Innovative, cilësi të qëndrueshme dhe cilësi të lartë pas shërbimit, prodhimet në markën e tij shiten shumë të mirë në shtëpi dhe jashtë vendit. Duke kryesuar një ekip të jashtëzakonshëm R&D më shumë se 20 inxhinieri profesional dhe personel teknik dhe shërbimet e klientëve në të gjithë vendin, YeTeng gjithmonë u jep klientëve mbështetje të plotë teknike dhe i përsosur pas shërbimit.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Si duhet të përmirësojnë efektshmërinë e prodhimit të makinerit të rrotulluara

Gjëja më e dukshme e zëvendësimit të punës me makinat është të përmirësosh efektshmërinë e prodhimit, sepse shpejtësia e rrjedhës e makinës së rrotulluese është shumë e shpejtë, që është produkti i zhvillimit të teknologjisë së lartë. Makineri i rrotullimit të sotme është i favorizuar nga shumë njerëz.

2022-12-12 Shih më shumë

Veçoritë e makinerisë së pjekur në shitjet

Makinerët e rrotullimeve në shitjet mund të reduktojnë mbeturinat tekstile dhe ngarkesën e punës, të përmirësojnë efektshmërinë e prodhimit, të përmirësojnë efektshmërinë ekonomike, dhe zvogëlo numrin e shafteve të sipërme dhe makinerinë. Njerëzit dëshirojnë të rrotullohen më të gjata për çdo rrotull dhe propozohet jashtë makinerisë.

2022-12-05 Shih më shumë

Makineri i rrotullimit me shitje paraqet cilësinë e dysheksit

Makineri i rrotulluar me shitje ju thotë se çështjet e cilësisë duhet të jenë diçka për të cilën të gjithë dëshirojnë të dinë. Mund t'ju tregojmë me siguri të madhe se dyshekët e kompresimit dhe dyshekët e rrotullimit nuk do të ndikojnë fare në cilësinë e dyshekëve. Pse janë vetëm dyshekët e pavarur të cilindrit të pranverës dhe dyshekët e tërë të pranverës të përshtatshme për kompresimin në dysheke të rrotulluara, Paragrafët vijuese të këtij artikulli do t’i shpjegojnë veçanërisht.

2023-01-02 Shih më shumë

Veçoritë e një makine të plotë automatike të rrotullueshme

Makineri i rrotullimit automatik të plotë është kryesisht i përshtatshëm për rrotulla të mëdha të pëlhurave të veshjeve, ngjyrë dhe përfundimi, tekstile, shtypje dhe ngjyra, dhe pëlhura jo të vejtura. Makineri i rrotulluesve mund të rrotullohet çdo lloj pëlhurash, përfshirë copë, liri, leshi dhe mëndafshi. Është në krye të industrisë së makinerive tekstile.

2022-12-19 Shih më shumë

Përfitimet e makinerive të rrotullimite në kinë

Funksioni i makinerisë së rrotulluese në kinën është të rrotullohet dhe të rrjedhin pëlhura të paprekur. Përpara shpikjes së makinës, nevojitej shumë punë manuale për të mbështjellën, i cili ishte një humbje e madhe e punës dhe fuqi të ulët.

2022-11-28 Shih më shumë

Paraqitja e prodhimeve të reja të kompjuterive të shpejtë të lartë të kompjuterit shumë gjilpëra YT3500A

2022-10-12 Shih më shumë

Cili është funksioni i makinerisë kompjuterike automatike?

Z. Hu Xiaoke, themeluesi i makinerisë Juteng, ka qenë i angazhuar në prodhimin e pajisjeve të tjera për më shumë se 20 vjet që nga viti 1994. Me përvojën e pasur të prodhimit, teknologji të shkëlqyer të prodhimit dhe koncepti i përparuar i projektimit të prodhimit, ai ka një reputacion të gjatë në industrinë e gjatë. Me forcën teknike novative, cilësinë e qëndrueshme të prodhimit dhe shërbimi i cilësisë së lartë pas shitjeve, z. Pajisjet e markave Hu Xiaoke shiten mirë në shtëpi dhe jashtë vendit.

2022-10-12 Shih më shumë

Paraqitja e prodhimeve të reja të kompjuterive të shpejtë të lartë të kompjuterit shumë gjilpëra YT3500A

2022-10-12 Shih më shumë

Shih më shumë