О компанији

DongGuan YuTeng Machinery Technology Co. Ltd. je modernizirano, visoke tehnologije poduzeće specijalizirano za visoke brzine računalni Shuttle (Lock Stitch) Multi-Jeedle pogrijavanje stroj, kompjuterizirani plivanje i veze stroj, Kompjuterized lanac šav Multi-Needle Zavoj stroj , Kompjuterized Panel Rezač stroj, Valjanje stroj . Proizvodi se široko koriste u odjeći, posteljinu, ručne torbe i kućanski ukras itd. Uz snažnu istraživanje i razvoj kako u strojevima i softverima, naša tvrtka se fokusira na duboko razvoj proizvodnje, prodaje i servisa. Osnivač YuTeng Machinery, g. znanje u naprednoj tehnologiji proizvodnje, jedinstvenim dizajnima i inovacijama. Dobio je dobru reputaciju u industriji. Uz inovativnu tehnologiju, stabilnu kvalitetu i visoku kvalitetu nakon usluge, proizvodi u njegovom brandu se prodaju vrlo dobro u kući i u inozemstvu. Voditi istraživačkog i razvojnog tima više od 20 stručnog inženjerstva i tehničkog osoblja i usluga korisnika diljem zemlje, YeTeng uvijek pruža klijentima punu tehničku podršku i savršenu nakon usluge.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Najbolji visoke brzine kompjuterizirani plit vezenja mašina

Rotarni šatl za prepreka i veze za proizvodnju odjeće sastoji se od tijela i donje ploče, tijelo je fiksno spojeno na gornju površinu donje ploče, u skladu s člankom 4. stavkom 1. i dva kraja navijača valjaka su rotiravo povezana s podrškom stupom.


Koje su funkcije automatske kompjuterske kompjuterske mašine?

Automatski računalni tjestanje mašina je uglavnom u automatskom vozilu


Najbolji visoke brzine kompjuterizirani revolver za vez uvodi znanje veza stroja

Stroj za vez uključuje stol za vez, okvir za vez, fiksni okvir, pritiskna ploča i cilindar, okvir za vez je postavljen na stolu veza, fiksni okvir uključuje dužin okvir i širok okvir raspoređen na okvir za vez, I širok okvir je uređen na okvir veza Tu je nekoliko trakovi od tkanine distribuiranih duž duljine Širok okvir.


Visoko brzinu kompjuterizirani revolving vezeni stroj Proizvođači Kina

Glava strojeva visoke brzine kompjuterizirane mašine za vez. mehanizam i mehanizam stiskanja noge, i mehanizam za preuzimanje niti uključuje šipku koji pokreće kotač otvor glave stroja.


Bobbin vjetar stroj za niti uvodi održavanje znanja cijelog stroja reset metode navijanja stroja

Stroj za navijanje je uređaj koji navija žični predmet na određeni radni komad, obično se koristi za navijanje bakrene žice.


Visoko brzo kompjuterizirani vezni stroj Proizvođači Kina uvodi uređaj za mijenjanje boje veza stroja

Uređaj za mijenjanje boja za kompjuterski vezov stroj sastoji se od uređaja za pokretanje igle i položaj igle uređaj za prikupljanje signala, i uređaj za upravljanje okvirom igle uključuje vozačko sjedalo za upravljanje okvira igle.


Kako je s kvalitetom kompjuterskog više igla za tjesteninu mašinu?

Kada se pitate o kvaliteti hladne mašine


Prilagođeni visoke brzine kompjuterizirani trojevski vez stroj za veze

Pomoćni uređaj za kompjuteriziranu mašinu za odvajanje, koji se sastoji od pokrivača za šivanje i ručku za savijanje, Između pokrivača za šivanje veze i ručku za savijanje, i senzorski pokrov na pokrovu veze i ručku za savijanje .


Погледај још