OM

Försäljningsvolym Ltd. Är ett moderniserat, högteknologiskt företag som specialiserat sig på höghastighetsdatorsystem (Lock Stitch) Multi-Needle Quilting Machine,Computeriserad Quilting och broderi maskin , Computeriserad kedja styng Multi-Needle Quilting Machine ,Computeriserad Panel skär maskin, valsningsmaskin . Produkterna används ofta i plagg, sängkläder, handväskor och hushållsdeklaration etc. Med stark FoU både inom maskiner och programvara fokuserar vårt företag på den djupa utvecklingen inom produktion, försäljning och service. Grundaren av YuTeng Machinery, mr Xiaoke Hu, som ägnade sig åt kviltningsmaskiner Industri i över 20 år, kompetent på avancerad tillverkningsteknik, unika design och innovation. Han har vunnit ett gott rykte i industrin. Med innovativ teknik, stabil kvalitet och hög kvalitet efter service säljer produkter i hans varumärke mycket bra hemma och utomlands. Leda en framstående forsknings- och utvecklingsgrupp mer än 20 professionella ingenjörstekniska och teknisk personal och kundservice i hela landet. YeTeng ger alltid kunderna fullt teknisk support och perfekt efter service.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Hur ska vävvalsmaskiner förbättra produktionseffektiviteten

Det mest uppenbara med att ersätta arbetskraft med maskiner är att förbättra produktionseffektiviteten, eftersom löphastigheten på tygvalsmaskinen är mycket snabb, vilket är en produkt av högteknologisk utveckling. Dagens tyg rullande maskin är gynnad av många människor.

2022-12-12 visa mer

Funktioner tyg rullande maskin på försäljning

Växtvalsmaskiner på försäljning kan minska textilavfall och arbetsbelastning, förbättra produktionseffektiviteten och förbättra den ekonomiska effektiviteten. och minska antalet övre axlar och maskin drifttid. Människor vill rulla längre tyger per rulle, och designen för stora rullar föreslås utanför maskinen.

2022-12-05 visa mer

Madrass rullande maskin på försäljning introducerar madrass kvalitet

Madrass rullande maskin på försäljning säger att kvalitetsfrågor måste vara något som alla vill veta om. Vi kan med stor säkerhet berätta för dig att kompressionsmadrasser och rullpack madrasser inte kommer att påverka kvaliteten på madrasser alls. Varför är endast självständiga cylindermadrasser och hela mesh fjädermadrasser lämpliga för komprimering i rullamadrasser, Följande stycken i den här artikeln kommer att förklara dem separat.

2023-01-02 visa mer

Funktioner i en heltautomatisk vävvalsmaskine

Helautomatisk tyg valsmaskin är främst lämplig för stora rullar av kläder, färgning och efterbehandling, textil, Tryckning och färgning samt bondad väv. Tygvalsmaskinen kan rulla alla typer av tyger, inklusive tyg, linne, ull och siden. Det ligger i förgrunden för textilindustrin.

2022-12-19 visa mer

Fördelar med vävvalsmaskiner i Kina

Funktionen av tygvalsmaskinen i Kina är att rulla upp och vävda intakta tyger. Innan maskinen uppfanns behövdes mycket manuellt arbete för att slå in tyget. vilket var ett stort slöseri av arbete och låg makt.

2022-11-28 visa mer

Introduktion till nya produkter av höghastighetsdatorfri multinål quiltning maskin YT3500A

2022-10-12 visa mer

Vilken funktion är automatisk datoriserad quiltmaskin?

Ordförande Hu Xiaoke, grundare av Yuteng Machinery, har ägnat sig åt tillverkning av kviltutrustning i mer än 20 år sedan 1994. Med rik tillverkningsupplevelse, utsökt produktionsteknik och avancerat koncept för produktdesign har den ett långt rykte inom quiltbranschen. Med innovativ teknisk kraft, stabil produktkvalitet och högkvalitativ service efter försäljning, Mr. Hu Xiaokes varumärkesutrustning säljer väl hemma och utomlands.

2022-10-12 visa mer

Introduktion till nya produkter av höghastighetsdatorfri multinål quiltning maskin YT3500A

2022-10-12 visa mer

visa mer